Welkom bij Mijn Delete!

Inloggen

Mijn Delete is jouw omgeving, waarin al jouw afspraken staan. Je kunt vanuit Mijn Delete nieuwe afspraken plannen, afspraken annuleren of jouw geschiedenis bekijken. Ook kun je al jouw persoonlijke gegevens bekijken en aanpassen.

SMS verificatie
Nadat je onderstaande gegevens hebt ingevuld, sturen we een SMS ter verificatie. Houd je telefoon dus bij de hand.